Wednesday, August 5, 2009

Revenirea lui Schumacher este incerta

Revenirea lui Michael Schumacher este incerta din cauza durerilor de gat cauzate de accidentul de motocicleta grav suferit in urma cu 6 luni in Spania.

Michael Schumacher a inceput antrenamentele fizice imediat dupa anuntul oficial pentru revenirea lui in Formula 1 dar pregatirile nu decurg conform planului din cauza durerilor de gat cauzate de accidentul de motocicleta.

Purtatorul de cuvant al lui Michael Schumacher (Sabine Kehm) sustine ca revenirea lui Michael Schumacher nu este sigura si ca totul depinde de investigatiile medicale.

Michael Schumacher va efectua saptamana viitoare mai multe teste medicale care vor stabili daca este capabil sa-l inlocuiasca pe Felipe Massa.

Campos - Cu siguranta vom concura in 2010

Conform speculatiilor din ultima vreme se vehiculeaza ca echipa Campos Grand Prix nu este pregatita sa debuteze in sezonul competitional 2010.

Adrian Campos seful echipei Campos Grand Prix sustine ca pregatirile decurg conform planului si sunt in proces de achizitionare a camioanelor si motor-home-urilor, bugetul echipei va fi de 45-50 milioane lire sterline, iar masina va iesi pe circuit in 10 ianuarie 2010.

Echipa este in negocieri cu pilotii Pedro de la Rosa si Marc Gene si va utiliza in urmatorii trei ani motoare furnizate de Cosworth, in timp ce monopostul va fi dezvoltat de constructorul italian Dallara.

Felipe Massa - Continua recuperarile acasa

Felipe Massa a primit aprobarea medicilor pentru a-şi continua recuperarea la domiciliu, după ce au fost supus mai multor teste într-un spital din Sao Paulo marţi. Nu mai este nevoie de o intervenţie chirurgicală în prezent pentru Felipe Massa care si-a fracturat craniul într-un accident de calificare în Ungaria.

Massa a zburat inapoi in Brazilia luni, dupa ce a petrecut nouă zile în Budapesta la AEK spital. La sosirea în ţara de origine, el a fost transferat la Albert Einstein spital unde a fost supus unor examene medicale, rezultatele fiind pozotive el a fost externat si va continua recuperarile acasa.

"Felipe a avut un remarcabil potential de recuperare", a spus Dino Altmann, medicul său personal. "Noi am făcut o serie de teste în profunzime, iar rezultatul este foarte încurajatoar pentru noi, împreună cu personalul medical din spital am decis ca nu este nevoie in prezent de o noua interventie chirurgicala. Cel mai bun lucru pentru el acum este să se întorca acasă, unde va continua vindecarea si reabilitarea"

Massa a pierdut controlul masinii lui la Hungaroring după ce a fost lovit în cap de o piesa de la partea din spate a monopostului condus de Rubens Barrichello. Nu a fost stabilită data reantoarcerii lui in concurs, deşi el a spus că este nerăbdător să se intoarca in spatele volanului. "Sper ca voi fi din nou pe pista cu Ferrari, cât mai curând posibil", a spus el într-un interviu la începutul acestei săptămâni.

Tuesday, August 4, 2009

Piquet Jr - Concediat de la Renault


Nelson Piquet Jr a fost dat afara de la Renault, el a confirmat luni ca a fost dat afara de la Renault dupa ca a fost informat ca nu va concura in Marele Premiu al Europei.

In ultimul timp relatia dintre el si echipa devenise una extrem de tensionata.

Pana in prezent Renault nu a facut un comentariu oficial.

Felipe Massa - In drum spre casa


Asa cum era de asteptat Felipe Masa a parasit spitalul din Budapesta luni, la mai putin de 10 zile dupa ce a suferit o fractura craniana in accidentul din calificarile marelui premiu al Ungariei, Massa este acum acasa unde va continua recuperarea.

Massa a suferit o interventie chirurgicala de urgenta la Spitalul Militar din Ungaria dupa ce a fost lovit de o piesa pierduta de la o alta masina din timpul calificarilor marelui premiu al Ungariei.

Michael Sumacher - Reantoarcerea este un lucru mare


Michael Schumacher se reantoarce la volanul unui monopost de formula 1 pentru a incepe pregatirile revenirii sale, Schumacher a testat un model F60 din anul 2007 cu care a efectuat 67 de ture de circuit.

"Este un mare lucru reantoarcerea inapoi pe pista, chiar daca acest lucru a fost cu o masina din 2007, dupa cateva ture am fost capabil de a conduce masina constant si sunt multumit de performanta"

Schumacher va continua cu un program special de instruire pentru a fi sigur ca este destul de performant pentru cursa de la Valencia din 23 August.