Wednesday, August 5, 2009

Felipe Massa - Continua recuperarile acasa

Felipe Massa a primit aprobarea medicilor pentru a-şi continua recuperarea la domiciliu, după ce au fost supus mai multor teste într-un spital din Sao Paulo marţi. Nu mai este nevoie de o intervenţie chirurgicală în prezent pentru Felipe Massa care si-a fracturat craniul într-un accident de calificare în Ungaria.

Massa a zburat inapoi in Brazilia luni, dupa ce a petrecut nouă zile în Budapesta la AEK spital. La sosirea în ţara de origine, el a fost transferat la Albert Einstein spital unde a fost supus unor examene medicale, rezultatele fiind pozotive el a fost externat si va continua recuperarile acasa.

"Felipe a avut un remarcabil potential de recuperare", a spus Dino Altmann, medicul său personal. "Noi am făcut o serie de teste în profunzime, iar rezultatul este foarte încurajatoar pentru noi, împreună cu personalul medical din spital am decis ca nu este nevoie in prezent de o noua interventie chirurgicala. Cel mai bun lucru pentru el acum este să se întorca acasă, unde va continua vindecarea si reabilitarea"

Massa a pierdut controlul masinii lui la Hungaroring după ce a fost lovit în cap de o piesa de la partea din spate a monopostului condus de Rubens Barrichello. Nu a fost stabilită data reantoarcerii lui in concurs, deşi el a spus că este nerăbdător să se intoarca in spatele volanului. "Sper ca voi fi din nou pe pista cu Ferrari, cât mai curând posibil", a spus el într-un interviu la începutul acestei săptămâni.

No comments:

Post a Comment