Thursday, March 31, 2011

Ferrari promite o "reacţie imediată" în Malaezia

Ferrari susţine că va "reacţiona imediat" după rezultatele slabe din Australia şi speră să obţină o forţă de apăsare aerodinamică mai bună pe partea frontală a monopostului.

Ferrari a fost considerată principala rivală a celor de la Red Bull înainte de startul noului sezon, însă echipa a înregistrat rezultate modeste în cursa de debut din Australia.

Fernando Alonso a ocupat doar poziţia a patra, în timp ce Felipe Massa s-a clasat pe şapte doar după ce a câştigat două poziţii ca urmare a descalificărilor suferite de piloţii Sauber. Stefano Domenicali, şeful Scuderiei, a admis că rezultatele Scuderiei au fost mult sub aşteptări comparativ cu cele ale rivalilor de la Red Bull.

"Nu are niciun rost să negăm că plecăm dezamăgiţi din Australia. Nivelul nostru de performanţă nu a fost la înălţimea celor mai buni, în special comparativ cu Red Bull. Acum trebuie să studiem totul cu atenţie pentru a afla ce ne-a împiedicat să fim atât de competitivi pe cât ne aşteptam", a declarat Stefano Domenicali, şeful Scuderiei.

Ferrari a identificat deja cel puţin o problemă, şi anume forţa de apăsare aerodinamică de pe partea frontală a monopostului, iar Domenicali este încrezător într-o reacţie rapidă a echipei la Marele Premiu al Malaeziei de peste două săptămâni.

"Trebuie să reacţionăm imediat, începând cu cursa următoare din Malaezia. Una dintre principalele teme este nivelul forţei de apăsare aerodinamică de pe partea frontală. Trebuie să aflăm de ce nu am obţinut pe circuit ceea ce a fost prezis de date. Unul dintre puţinele puncte pozitive a fost fiabilitatea, în special a motorului şi a sistemului KERS", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment