Thursday, March 31, 2011

Marinescu va testa miercuri în Formula 2

Mihai Marinescu va participa miercuri la sesiunea de teste din competiţia Formula 2 de pe circuitul Snetterton din Marea Britanie.

Pilotul român Mihai Marinescu a reuşit să-şi asigure bugetul necesar pentru a lua startul în ultima sesiune de teste premergătoare noului sezon de Formula 2.

Potrivit site-ului oficial al competiţiei, Marinescu este inclus pe lista celor 22 de piloţi care vor participa la evaluările programate miercuri, 30 martie, pe noul circuit de la Snetterton, inaugurat cu numai câteva săptămâni în urmă.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani va avea astfel o nouă oportunitate să-şi demonstreze abilităţile, după ce în sesiunea precedentă desfăşurată pe circuitul de la Silverstone a terminat pe locul 3 in clasamentul general, ocupând de asemenea prima poziţie într-una dintre perioadele de teste.

Marinescu se află în continuare în cautarea unor sponsori care să-i asigure prezenta pe grila de start şi în sezonul 2011 al Formulei 2, întrucât costurile se ridică la 225.000 de lire sterline plus TVA. Sezonul 2011 al Formulei 2 va începe în weekendul 15-17 aprilie cu primele două curse programate pe circuitul de la Silverstone.

No comments:

Post a Comment