Wednesday, May 21, 2014

Bernie Ecclestone nemultumit de calitatea inregistrarilor video ii forteaza pe cei de la Red Bull Racing sa modifice nasul monopostului

Red Bull Racing este nevoită să modifice amplasarea camerelor video de pe nasul monopostului, întrucât Bernie Ecclestone nu este mulţumit de calitatea înregistrărilor.

Red Bull Racing este nevoită să modifice designul părţii frontale a monopostului cu care concurează în acest sezon, însă nu din cauza încălcării regulamentului tehnic, ci a soluţiei adoptate pentru camerele video care înregistrează la 360 de grade.
În timp ce restul echipelor au amplasat camerele video în exteriorul structurii nasului monopostului, cvadrupla campioană mondială a optat pentru un loc special creat intre logo-urile Casios şi Pirelli de pe nas.

Soluţia nu a fost însă pe placul Formula One Management, compania care se ocupă de transmiterea curselor de Formula 1, întrucât camera care înregistrează la 360 de grade nu a mai putut fi folosită. Bernie Ecclestone a făcut presiuni pentru îmbunătăţirea situaţiei, însă soluţia adoptată pentru Marele Premiu al Spaniei, prin lărgirea spaţiului pentru camere, nu a dat rezultatele scontate.

Prin urmare, sub pretextul necesităţii de a oferi o acoperire media de calitate, Ecclestone a făcut noi presiuni, iar Red Bull este nevoită să schimbe din nou designul nasului în perspectiva Marelui Premiu al statului Monaco, urmând să adopte o soluţie similară cu cea a echipelor rivale.

No comments:

Post a Comment