Wednesday, May 14, 2014

Hamilton cauta solutii sa rezolve problema cu starturile lui Rosberg

Situaţie inedită la Mercedes: Lewis Hamilton evaluează în testele de la Barcelona o soluţie la ambreiaj prin care Nico Rosberg să-şi rezolve problemele la starturi, chiar dacă cei doi luptă prentru titlul mondial.

Avem o problemă la starturi pe monopostul lui Rosberg. Se pare că este o problemă legată de ambreiaj.
Toto Wolff
Director Mercedes Motorsport

Mercedes foloseşte sesiunea de teste de la Barcelona cu scopul de a remedia o defecţiune tehnică la ambreiajul monopostului lui Nico Rosberg, element care a afectat starturile pilotului german.

În mod ironic, soluţiile au fost evaluate marţi de coechipierul său Lewis Hamilton, principalul său rival în lupta pentru titlul mondial.

"Avem o problemă la starturi pe monopostul lui Rosberg. Se pare că este o problemă legată de ambreiaj. Este un proiect special pentru noi. Anticipam unele îmbunătăţiri pentru Barcelona care nu s-au concretizat. Trebuie să rezolvăm problema pentru Monaco, pentru că startul este crucial acolo şi am discutat despre asta", a declarat Toto Wolff, directorul departamentului de motorsport.

Fiecare start în curse este important, dar Rosberg a fost un pic nemulţumit cu unele starturi
Lewis Hamilton
Pilot Mercedes

La rândul său, Hamilton a sugerat că situaţia este una mai puţin obişnuită, însă consideră că este normal să-şi ajute echipa într-o situaţie mai dificilă.

"Fiecare start în curse este important, dar Rosberg a fost un pic nemulţumit cu unele starturi. Ca echipa am fost bine, dar trebuie să ne descurcăm mai bine. Am încercat să ne concentrăm pe asta pentru a vedea dacă putem îmbunătăţi", a precizat el.

Mercedes va evalua în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona o soluţie pentru îmbunătăţirea sunetului motorului prin intermediul unoir modificări introduse la sistemul de evacuare.

No comments:

Post a Comment