Wednesday, May 21, 2014

Lotus: Ingrijorata ca il poate pierde pe Grosjean datorita ofertelor celorlalte echipe mai competititve

Romain Grsojean primeşte cu regularitate oferte din partea unor echipe mai puternice, motiv pentru care Lotus este îngrijorată că îl poate pierde în 2015.

Lotus a depăşit debutul modest de sezon şi a obţinut în Spania primele puncte din acest an, iar echipa este determinată să continue progresele şi în următoarele etape.
Progresele se datorează în bună măsură lui Romain Grosjean, care prin performanţele sale a atras însă şi atenţia echipelor rivale, element care îi pune în gardă pe cei de la Lotus.

Nu spun că Grosjean pleacă, dar este vorba despre un pilot care era criticat şi despre care dintr-o dată oamenii spun că ar putea pilota pentru orice echipă.
Gerard Lopez
Proprietar Lotus
"Nu avem bugetul altor echipe, astfel că există un anumit punct până la care putem lupta. Dar Grosjean este foarte fericit aici, face parte din familie şi nu cred că plănuieşte să plece. După cursele de anul trecut au fost câteva echipe care au bătut la uşă şi situaţia este aceeaşi şi în acest an. Nu spun că Grosjean pleacă, dar este vorba despre un pilot care era criticat şi despre care dintr-o dată oamenii spun că ar putea pilota pentru orice echipă", a declarat Gerard Lopez, proprietarul Lotus.
În schimb, cu excepţia aspectului financiar, transferul lui Pastor Maldonado nu se dovedeşte unul benefic, întrucât pilotul are parte de evoluţii modeste comparativ cu cele ale lui Grosjean. Lopez este însă încrezător că venezueleanul are nevoie doar de timp pentru a se adapta la Lotus înainte de a obţine performanţe.

"Este un pilot care trebuie să înţeleagă că poate ajunge unde vrea când are viteza. Iar după ce ajunge în Q3 da 100%, 105%. Parţial, am trecut prin acelaşi lucru cu Grosjean. Oamenii nu i-au dat şanse, dar acum bat la uşa pentru a vedea dacă îl pot lua în echipa lor. Avem un plan pe termen lung pentru el, aşa că nu suntem îngrijoraţi. Vom scoate tot ce este mai bun din Pastor", a adăugat el.

No comments:

Post a Comment