Monday, September 19, 2011

Fanii germani îi recomandă lui Schumacher să se retragă din F1

Aproape jumătate dintre fanii germani consideră că Michael Schumacher ar trebui să se retragă din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2012, potrivit unui sondaj de opinie.

Fanii Formulei 1 din Germania nu sunt entuziasmaţi de parcursul lui Michael Schumacher după revenirea în Formula 1 în sezonul 2010.

Aceasta este concluzia unui sondaj de opinie realizat de compania de cercetare Promit şi citat de agenţia de presă DPA, potrivit căruia aproape jumătate dintre fanii germani îi recomandă septuplului campion mondial să-şi agaţe casca în cui la expirarea actualului contract cu Mercedes GP.

Astfel, 47.2% dintre fanii germani consideră că Schumacher ar trebui să se retragă din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2012, în timp ce procentul celor care cred că germanul ar trebui să rămână în Marele Circ este de numai 32.2%. Alţi 8.5% dintre germani anticipează o mutare în Campionatul German de Turisme (DTM), în timp ce restul participanţilor nu au dat niciun răspuns.

Schumacher a mărturisit recent că este prea devreme pentru a lua o decizie în privinţa participării sale în Formula 1 după finalul sezonului 2012. "Cu siguranţă voi fi în Formula 1 anul viitor, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat el.

Cel mai probabil, pilotul echipei Mercedes GP va lua o decizie finală în acest caz în funcţie de rezultatele pe care le va obţine pe circuit anul viitor.

No comments:

Post a Comment