Tuesday, September 20, 2011

Mallya, mulţumit de progresele recente ale Force India

Vijay Mallya şi-a exprimat satifactia pentru rezultatele obţinute de Force India în ultimele patru etape, însă admite că ar fi vrut să câştige puncte cu ambele monoposturi.

Force India a înregistrat progrese semnificative începând cu Marele Premiu al Germaniei, câte un pilot al echipei reuşind de fiecare dată să termine în puncte.

Chiar dacă performantele au oscilat între locurile şase şi opt, acestea au permis echipei patronate de Vijay Mallya să urce pe locul şase în clasamentul constructorilor, devansându-i cu un punct pe rivalii de la Sauber. Mallya este mulţumit de acest parcurs al echipei, însă admite că ar fi preferat ca Paul di Resta şi adrian Sutil să termine de fiecare dată în puncte.

"De asta are nevoie echipa. Speram la puncte cu ambii piloţi în aceste curse, dar totuşi un monopost a câştigat puncte. Nu ştiu dacă este vorba despre noroc, dar de fiecare dată când există un incident în primul tur, un monopost Force India este implicat inevitabil într-un fel sau altul. Dar di Resta a terminat pe opt la Monzasi este grozav să părăsim Europa şi să mergem în cele şase curse din afara continentului pe locul şase, pentru că acum am depăşit Sauber. Acesta a fost obiectivul nostru pentru Monza şi l-am atins", a precizat el.

No comments:

Post a Comment