Tuesday, September 6, 2011

Karthikeyan a primit finanţare pentru a concura în India

Narain Karthikeyan a obţinut un contract de sponsorizare care îi permite să concureze în Marele Premiu al Indiei din 30 octombrie.

Narain Karthikeyan a concurat în prima parte a sezonului 2011 pentru Hispania Racing, înainte de a fi înlocuit de Daniel Ricciardo, împrumutat de la Red Bull Racing.

De atunci s-a speculat insistent că există şanse mari ca indianul să revină în cockpitul monopostului Hispania cu ocazia cursei din ţara sa natală, mai ales că India va găzdui pentru prima oară în istorie un astfel de eveniment. Karthikeyan a confirmat luni speculaţiile, anunţând că a primit o finanţare din partea companiei locale Hero Motors pentru a lua startul în Marele Premiu al Indiei.

"Astăzi este un pas important în direcţia cea bună pentru sportuile cu motor din ţară. Sportul a progresat mult comparativ cu perioada în care am debutat, iar sprijinul companiilor este acum mai uşor de obţinut. Formula 1 este într-un stadiu incipient în India cu un potenţial grozav care aşteaptă să fie exploatat. Sper că, cu sprijinul Hero Motors, vom fi capabili să atingem noi pietre de hotar în următoarea perioadă", a precizat el.

Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei este programată pentru 30 octombrie.

No comments:

Post a Comment