Monday, September 19, 2011

Fisichella vine marţi în România la lansarea Ferrari FF

Giancarlo Fisichella va fi prezent marţi la lansarea noului model Ferrari FF şi va acorda autografe tuturor fanilor care vor veni la Ferrari Store.

Giancarlo Fisichella, fostul pilot al echipelor Renault şi Ferrari, va veni marţi pentru a treia oară în România, de data aceasta pentru a participa la lansarea în ţara noastră a noului model Ferrari FF.

Italianul va prezenta noua maşină la showroom-ul Ferrari din Otopeni, iar ulterior se va deplasa la Ferrari Store, magazinul oficial al Scuderiei situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, acolo unde va acorda autografe tuturor fanilor prezenţi la eveniment în intervalul orar 17:00 - 17:30.

"Mă bucur foarte mult de fiecare dată când mă întâlnesc cu fanii din România, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine să particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovaţii pentru lumea auto", a declarat el.

Fischella a mai fost prezent în România la lansarea pe piaţă a magazinului oficial Ferrari Store, precum şi la lansarea modelului 458 Italia. Pe parcursul carierei în Formula 1, italianul a concurat în 231 de curse şi a obţinut trei victorii şi 13 podiumuri, iar în prezent pilotează pentru Ferrari în competiţia Intercontinental Le Mans Cup.

No comments:

Post a Comment