Tuesday, September 6, 2011

Hulkenberg crede că-l poate înlocui pe Sutil la Force India

Nico Hulkenberg susţine că are şanse realiste să-l înlocuiască pe Adrian Sutil la Force India în sezonul 2012, însă nu exclude plecarea la o altă echipă.

Force India va anunţa linia de piloţi pentru sezonul următor la finalul acestui an, însă se anticipează că Paul di Resta îşi va păstra locul la echipă în urma prestaţiilor sale convingătoare.

În acest context, lupta pentru al doilea loc se va da între Adrian Sutil şi Nico Hulkenberg, iar ultimul dintre ei este încrezător în şansele de a fi promovat ca titular după un sezon petrecut că pilotul de rezervă.

"M-am acomodat bine la Force India şi cu siguranţă am o şansă realistă să concurez din nou în 2012. Mai mult, şi alte câteva echipe şi-au arătat interesul", a declarat el pentru publicaţia AutoBild, fără să intre în detalii cu privire la ofertele pe care le-a primit.

Hulkenberg şi-a câştigat reputaţia în sezonul 2010, atunci când a obţinut la Interlagos primul pole position al echipei Williams după o pauză de cinci ani. Germanul este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Sutil, creditat cu şanse să plece la altă echipă, printre numele vehiculate fiind şi Williams. Totuşi, acesta susţine că principalul său obiectiv este să continue alături de Force India.

"Hulkenberg s-a descurcat foarte bine la Williams anul trecut şi merită o nouă şansă. Evicent, aud despre mine că voi pleca în altă parte, dar sunt o persoană loială şi primul meu contact va fi cu Force India. Suntem deja pe drumul nostru, suntem a cincea cea mai bună echipă (n.r - Force India ocupa de fapt locul 7 în clasamentul constructorilor) şi avem un buget extrem de mic. De ce ar trebui să plec?", se întreabă el.

No comments:

Post a Comment