Tuesday, September 6, 2011

Massa: "Voi pleca de la Ferrari când nu voi mai fi respectat"

Felipe Massa susţine că va părăsi Scuderia Ferrari în momentul în care nu se va mai simţi respectat în cadrul echipei.

Felipe Massa a intrat într-un con de umbră la Ferrari imediat după sosirea lui Fernando Alonso în cadrul echipei, iar contractul său expiră la sfârşitul sezonului 2012.

În ciuda situaţiei mai puţin favorabile şi a numeroaselor speculaţii potrivit cărora Ferrari a intenţionat la un moment dat să renunţe prematur la serviciile sale, brazilianul insistă că nu are niciun motiv să plece de la echipă atât timp cât va fi respectat.

"Simt că sunt respectat. În ziua în care voi simţi că am pierdut respectul voi pleca. Aşa că mă simt foarte confortabil cu membrii echipei şi cred că şi ei simt la fel. Când se întâmplă ceva, vorbim, rezolvăm problema şi acesta este punctul final", a declarat el pentru publicaţia spaniolă El Pais.

Nu puţini sunt cei care consideră că pilotul care a fost la 30 de secunde de cucerirea titlului mondial în 2008 s-a schimbat radical în urma accidentului suferit la Hungaroring un an mai târziu şi după ce a devenit tată, însă Massa susţine că aceste două evenimente nu au avut niciun impact asupra performanţelor sale.

"Aceste două lucruri îţi dau multă experienţă, dar niciunul dintre ele nu mă afectează când urc în monopost. În acel moment nu îţi aminteşti nimic. Uit de fiul meu, de soţie, de tată şi de mamă. Michael Schumacher a câştigat multe titluri ca părinte. Oamenii vorbesc prea mult despre asta, chiar dacă este adevărat că aceşti doi ani au fost cei mai intenşi din viaţa mea", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment