Monday, September 19, 2011

Lotus introduce un update major în Singapore

Team Lotus va introduce un update semnificativ pentru cursa din Singapore, care include o nouă podea, un nou eleron spate şi un nou sistem de frâne.

Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni reprezintă una dintre ultimele oportunităţi pentru echipe să introducă update-uri majore pe monopost.

Team Lotus nu face nici ea excepţie şi pregăteşte mai multe componente noi cu scopul de a rămâne în fruntea celor trei echipe noi şi, eventual, de a pune probleme team-urilor tradiţionale. Printre noutăţile monopostului T128 se numără o nouă podea şi un nou eleron spate.

"Abordăm Singapore aproape în acelaşi mod în care am abordat Monaco. Vom concura cu un pachet aerodinamic maxim cu o nouă podea, un nou eleron şi un nou sistem frontal de frâne pentru ca acesta să facă faţă cerinţelor de răcire. Cifrele din tunelul de vânt arată promiţător pentru update-ul la podea, aşa că vom vedea ce vom obţine pe circuit", a declarat Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei.

Lotus are ca obiectiv principal în acest sezon să termine pe locul 10 în clasamentul constructorilor, poziţie care asigură venituri importante din drepturile de comercializare ale Formulei 1. Întrucât, la fel ca Hispania şi Virgin, nu a acumulat niciun punct, locul 10 va fi alocat echipei care obţine cel mai bun rezultat de cursă pe parcursul unui sezon. Până în prezent, această poziţie le reveni celor de la Lotus, care au terminat de trei ori pe locul 13 în cursele din 2011.

No comments:

Post a Comment