Monday, August 22, 2011

Button va concura în Race of Champions

Jenson Button va participa la ediţia din acest sezon a competiţiei Race of Champions alături de Michael Schumacher şi Sebastian Vettel.

Jenson Button a devenit miercuri al treilea pilot de Formula 1 confirmat pentru ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions, care va avea loc pe stadionul din Dusseldorf în 3-4 decembrie.

Britanicul, care revine în RoC după o absenţă de un an, va concura alături de alţi doi campioni mondiali ai Formulei 1, Michael Schumacher şi Sebastian Vettel, în timp ce restul piloţilor vor fi anunţaţi ulterior.

"Aştept cu nerăbdare să revin în Race of Champions în decembrie. Este o modalitate grozavă să încheiem sezonul şi este distractiv să mă întâlnesc cu vechi prieteni din toate competiţiile de motorsport. În Cupa Naţiunilor, Germania s-a obişnuit să ne bată pe Wembley (n.r - stadion de fotbal celebru în Marea Britanie), aşa că probabil a venit timpul ca cineva să-şi ia revanşa la ei acasă", a declarat el.

Button a concurat în Race of Champions în 2008 şi 2009 pe vremea când pilota pentru Honda Racing şi, respectiv, Brawn GP, însă prezenţa sa la ediţia din acest an reprezintă o surpriză. Motivul este legat de reticenţa actualei sale echipe, McLaren Mercedes, de a permite piloţilor săi să participe la astfel de evenimente.

No comments:

Post a Comment