Tuesday, August 16, 2011

Silverstone propune un nou proiect de modernizare a circuitului

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii au anunţat planurile pentru modernizarea circuitului de la Silverstone, care includ şi un circuit de karting.

British Racing Drivers’ Club (BRDC), proprietarul circuitului de la Silverstone, a anunţat vineri planurile privind modernizarea infrastructurii în viitorul apropiat, care necesită fonduri substanţiale şi aprobarea consiliului local.

Potrivit proiectului, organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii intenţionează să construiască o serie impresionantă de clădiri care să aibă funcţionalităţi multiple: un centru de afaceri, un parc tehnologic, un campus educaţional şi trei hoteluri, dar şi un circuit de karting în interiorul circuitului de Formula 1.

Prin aceste îmbunătăţiri, Silverstone intenţionează să devină un punct de atracţie şi în afara curselor de motorsport, atât pentru copiii pasionaţi de karting, cât şi pentru oamenii de afaceri.

"Aceasta este cea mai importantă iniţiativă pe care a luat-o Silverstone în istoria de 60 de ani. Aprobarea acestor planuri va ajuta la menţinerea poziţiei circuitului de la Silverstone ca un centru global pentru sport, petrecerrea timpului liber, educaţie şi tehnologie şi sprijină viziunea de a deveni un lider al destinaţiilor pentru sporturile cu motor", a declarat Richard Phillips, directorul executiv al BRDC.



No comments:

Post a Comment