Monday, August 22, 2011

Recuperarea lui Kubica se va accelera după ultima operaţie

Recuperarea lui Robert Kubica după accidentul suferit în raliuri va intra într-un proces alert după o ultimă operaţie la cot spre finalul lunii august.

Robert Kubica se află în plin proces de recuperare după gravul accident suferit în luna februarie într-un raliu din Italia, însă progresele majore au fost împiedicate de imobilitatea cotului.

Lucrurile se vor schimba însă la finalul lunii august, când pilotul polonez va suferi o ultimă operaţie la cot, în urma căreia procesul de reabilitare se va accelera brusc. Informaţia a fost confirmată de Riccardo Ceccarelli, doctorul care se ocupă de reabilitarea pilotului Renault.

"Întrucât cotul său a fost blocat, nu am avut şansa să lucrăm la un program complet de recuperare, aşa cum am fi procedat în mod normal. Totuşi, am mişcat cât de mult am putut celelalte părţi ale corpului cu obiectivul de a avea o flexibilitate cât mai mare şi cea mai bună masă musculară posibilă în momentul în care cotul va fi eliberat", a declarat italianul pentru publicaţia Autosport.

Revenirea lui Kubica în Formula 1 este încă incertă, însă Renault speră că un verdict clar în această privinţă să fie dat până la sfârşitul lunii august, pentru a putea lua o decizie în privinţa liniei de piloţi pentru 2012.


No comments:

Post a Comment