Tuesday, August 9, 2011

Kubica se recuperează 'miraculos' după accident

Robert Kubica se recuperează în mod 'miraculos' după accidentul suferit în raliuri la începutul anului, potrivit unui prieten al pilotului polonez.

Robert Kubica continuă programul de reabilitare iniţiat după agravul accident suferit într-un raliu din Italia la începutul lunii februarie.

Progresele înregistrate de pilotul echipei Renault au fost catalogate drept 'miraculoase' de Mikolaj Sokol, unul dintre prietenii săi, care în acelaşi timp este jurnalist la publicaţia poloneză Rzeczpospolita. Acesta este surprins de progresele realizate de polonez pe parcursul recuperării şi a făcut câteva dezvăluiri inedite despre situaţia premergătoare externării din spital.

"Actuala sa condiţie este un miracol. După ce l-am văzut în (n.r - spitalul) Pietra Ligure la câteva ore după operaţie cu aproape o jumătate de an în urmă, nu m-aş fi aşteptat la asta. Când era slăbit în patul de spital după multe medicamente luate era încă treaz pentru o glumă. În fiecare secundă liberă pe care o avea îşi antrena părţile corpului pe care le putea mişca. Când a primit permisiunea de a părăsi patul, a rezistat durerii şi şi-a încordat braţul drept cât de tare a putut", a scris Sokol într-un reportaj pe tema reabilitării prietenului său.

Renault speră ca până la finalul lunii august să afle dacă Kubica va fi apt să concureze în Formula 1 în sezonul 2012, pentru a putea lua o decizie în privinţa liniei de piloţi.



No comments:

Post a Comment