Wednesday, August 10, 2011

Schumacher neagă intenţia de a se retrage din Formula 1

Michael Schumacher nu a declarat niciodată că s-ar putea retrage din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2011, potrivit purtătorului său de cuvânt.

Michael Schumacher a ţinut capul de afiş în Formula 1 la începutul acestei săptămâni, după ce a fost citat de publicaţia italiană Corriere dello Sport că analizează posibilitatea de a se retrage din Formula 1 la finalul anului.

Informaţia a fost însă negată de Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al septuplului campion mondial, care afirmă că Schumacher este determinat să continue proiectul pe trei ani cu Mercedes GP.

"Declaraţiile nu au niciun sens. De când a revenit în Formula 1, Schumacher nu a vorbit cu nimeni de la Corriere dello Sport. Pune multă pasiune în acest proiect şi îl priveşte ca pe o provocare incitantă de a construi ceva important împreună cu Mercedes. Faptul că uneori este dificil nu face decât să-l încurajeze şi mai mult. Cineva care va sărbători în curând a 20-a aniversare în Formula 1 (n.r - Schumacher a debutat în Formula 1 în 1991) ştie că perseverenţa face diferenţa", a declarat Kehm pentru publicaţia germană Bild.

Zvonurile privind retragerea lui Schumacher din Formula 1 au condus imediat la speculaţii privind interesul manifestat de Mercedes GP pentru Paul di Resta, actualul pilot al echipei Force India.

No comments:

Post a Comment