Saturday, August 20, 2011

Kubica: "Voi reveni în F1 la începutul anului viitor"

Robert Kubica anticipează că va fi apt să revină în Formula 1 la începutul sezonului viitor, întrucât programul de reabilitare decurge normal.

Robert Kubica continuă programul de reabilitate după accidentul din raliuri suferit în luna februarie într-o clinică privată din oraşul italian Pisa, iar pilotul echipei Renault priveşte cu încredere spre revenirea în Formula 1.

Chiar dacă medicii evită încă să ofere pronosticuri în acest sens, polonezul anticipează că va fi pregătit să urce în cockpit de la începutul sezonului. "La începutul anului viitor voi fi înapoi pe grila de start", a declarat el jurnaliştilor de la publicaţia olandeză DeTelegraaf, care au realizat un reportaj despre recuperarea sa în Italia.

Declaraţia pilotului vine la numai câteva zile după ce un prieten al său a catalogat recuperarea drept 'miraculoasă', însă polonezul va fi nevoit să suporte o nouă operaţie la cot la jumătatea lunii august. În cazul în care informaţiile vor fi confirmate şi de medici, Renault vă rezolva practic problema liniei de piloţi pentru sezonul următor, în condiţiile în care Vitaly Petrov are deja contract până la sfârşitul sezonului 2012.

No comments:

Post a Comment