Friday, August 26, 2011

Ferrari: "Schumacher va rămâne întotdeauna în inimile noastre"

Luca di Montezemolo i-a mulţumit lui Michael Schumacher pentru performanţele obţinute alături de Ferrari cu ocazia aniversării a 20 de ani de la debutul său în Formula 1.

Ferrari nu putea lipsi de pe lista celor care îl felicită pe Michael Schumacher pentru aniversarea celor două decenii de prezenţă în Formula 1, iar preşedintele Luca di Montezemolo a profitat de ocazie pentru a-i mulţumi personal pentru cele cinci titluri mondiale consecutive cucerite în perioada 2000-2004.

În opinia italianului, Schumacher este una dintre cele mai importante persoane din întreaga istorie a Scuderiei Ferrari.

"Michael va fi întotdeauna în inimile tuturor bărbaţilor şi femeilor de la Maranello şi în inimile tuturor fanilor Căluţului Cabrat. O mare parte din aceşti 20 de ani i-a petrecut cu noi. Împreună am obţinut rezultate care sunt dificil de replicat. Pasiunea sa pentru curse este incredibilă, la fel şi efortul pe care îl depune, pe lângă curajul şi determinarea pe care le-a demonstrat întotdeauna, prin care şi-a câştigat afecţiunea tuturor."

"În numele tuturor celor de la Ferrari doresc să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru noi şi să-i urez toate cele bune pentru asta, pentru a 20-a aniversare în cel mai grozav sport", a precizat Montezemolo pe site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Schumacher a pilotat pentru Ferrari în perioada 1996 - 2006.

No comments:

Post a Comment