Tuesday, August 9, 2011

Schumacher ar putea fi înlocuit la Mercedes de di Resta

Managerul lui Paul di Resta a sugerat că scoţianul este favorit să-l înlocuiască pe Michael Schumacher la Mercedes GP, în cazul în care germanul se va retrage la finalul anului.

Mercedes GP are deja o variantă de rezervă în cazul în care Michael Schumacher va decide să agaţe casca în cui la finalul sezonului 2011.

La mai puţin de 24 de ore după ce septuplul campion mondial a admis că nu a luat încă o decizie definitivă cu privire la prelungirea contractului pentru 2012, Paul di Resta este evidenţiat ca înlocuitorul său perfect de Anthony Hamilton, managerul pilotului scoţian şi tatăl fostul campion mondial Lewis Hamilton.

"Aş vrea să cred că există un interes, Paul este protejatul celor de la Mercedes. Sunt mândru de el. Va fi un înlocuitor grozav pentru cineva de la o echipă de top", a declarat britanicul citat de publicaţia americană Speed.

Di Resta concurează în prezent pentru Force India, reuşind să obţină postul de titular în acest sezon şi datorită influenţei celor de la Mercedes, furnizorul de motoare al echipei. Anterior, scoţianul a concurat timp de patru sezoane pentru constructorul german în Campionatul German de Turisme (DTM), reuşind să cucerească titlul la finalul sezonului trecut.



No comments:

Post a Comment