Tuesday, June 28, 2011

Contractul lui Schumacher cu Mercedes GP expiră la finalul sezonului!

Ross Brawn a confirmat că Michael Schumacher are contract cu Mercedes GP doar până la finalul acestui sezon, cu opţiune de prelungire pentru 2012.

Michael Schumacher a revenit în Formula 1 anul trecut după o absenţă de trei sezoane la Mercedes GP, iar cele două părţi au afirmat că înţelegerea este valabilă timp de trei ani, până la finalul lui 2012.

Cu toate acestea, în mod surprinzător, presa internaţională a dezvăluit la Valencia că, în realitate, contractul lui Schumacher cu Mercedes GP expiră la finalul sezonului 2011, una dintre părţi având opţiunea de a prelungi unilateral înţelegerea pentru 2012.

Înaintea cursei de duminică, Ross Brawn, şeful Mercedes GP, a confirmat informaţiile în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune BBC, dezvăluind şi cine are opţiunea de prelungire a contractului. "Michael", a precizat britanicul.

Informaţia a condus imediat la speculaţii potrivit cărora Schumacher ar putea alege să se retragă din Formula 1 chiar la finalul acestui an, însă Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, a exclus această ipoteză. "Schumacher spune că are un contract pe trei ani. Până atunci nu ne gândim nicidecum la ce se va întâmpla ulterior", a precizat germanul.

Schumacher a avut parte de o revenire lipsită de rezultate promiţătoare, iar cea mai bună performanţă a fost locul patru obţinut în Marele Premiu al Canadei.

No comments:

Post a Comment