Monday, June 6, 2011

Wickens este noul pilot de rezervă la Virgin Racing

Virgin Racing a anunţat vineri că Robert Wickens a devenit pilotul de rezervă al echipei pentru restul sezonului 2011.

Virgin Racing şi-a întărit echipa pentru restul sezonului 2011 prin aducerea pilotului canadian Robert Wickens ca pilot de rezervă.

În vârstă de 22 de ani, Wickens concurează în prezent în competiţia Formula Renault 3.5 şi este încântat de oportunitatea pe care a primit-o.

"Sunt încântat să fiu confirmat ca pilot de rezervă cu Virgin Racing. Este o perioadă interesantă pentru mine şi pentru sportul canadian. Sprijinul din partea Marussia Motors şi Marussia Virgin a fost fantastic şi sunt devotat să recompensez această încredere prin toate contribuţiile pe care le pot aduce la obiectivele echipei de Formula 1 din acest an", a declarat el.

Virgin Racing nu a menţionat dacă Wickens va pilota în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marilor Premii, însă anunţul vine chiar înainte de Marele Premiu al Canadei. Anterior, presa internaţională a speculat că Wickens l-ar putea înlocui la echipa pe Jerome D'Ambrosio, întrucât pilotul belgian a întâmpinat dificultăţi în achitarea sumelor din contractele de sponsorizare.

No comments:

Post a Comment