Thursday, June 16, 2011

Heidfeld speră să rămână la Renault şi în 2012

Nick Heidfeld a dezvăluit că îşi propune să rămână la Renault şi anul viitor, chiar dacă Robert Kubica va reveni în Formula 1.

Nick Heidfeld şi-a salvat în extrem cariera în Formula 1 prin semnarea unui contract cu Renault pentru sezonul 2011, la scurt timp după ce Robert Kubica a suferit un grav accident în raliuri.

Chiar dacă nu a reuşit să impresioneze în primele şapte curse şi uneori a fost surclasat de coechipierul său Vitaly Petrov, germanul susţine că şi-ar dori să continue pentru echipa de la Enstone şi în 2012. "Aş rămâne cu bucurie la această echipă. Dacă Kubica se întoarce, poate că al doilea cockpit va fi disponibil", a declarat el pentru publicaţia germană Express.

Situaţia lui Heidfeld este însă complicată de faptul că Petrov are deja contract cu Renault pentru sezonul 2012, iar echipa anglo-franceză are tot interesul să-l păstreze prin prisma deschiderii pe care o oferă pe piatra din Rusia. În schimb, Kubica şi-ar putea face revenirea în Formula 1 la Marele Premiu al Braziliei, ultima etrapa a sezonului, însă în prezent nu exista informaţii certe privind durata perioadei de recuperare.

No comments:

Post a Comment