Wednesday, June 29, 2011

Horner insistă că Webber va rămâne la Red Bull în 2012

Christian Horner susţine că este 'foarte, foarte posibil' ca Mark Webber să-şi prelungească contractul cu Red Bull pentru sezonul 2012.

Speculaţiile privind viitorul lui Mark Webber în Formula 1 continuă şi în această săptămână, mai ales prin prisma declaraţiilor contradictorii ale reprezentaţilor echipei austriece.

Chiar dacă consultantul Helmut Marko a sugerat marţi că pilotul australian nu se ridică la înălţimea lui Sebastian Vettel, şeful Christian Horner insistă că prelungirea contractului este doar o problemă de timp.

"Ei bine, este foarte, foarte posibil (n.r - să semnăm un nou contract cu Webber). Am ajuns la un acord să ne aşezăm la discuţii mai târziu şi apoi să ne concentrăm pe anul viitor", a declarat britanicul pentru postul de televiziune Servus TV, aflat în proprietatea patronului Red Bull, Dietrich Mateschitz.

Anterior, s-a speculat intens pe tema unei posibile angajări a lui Lewis Hamilton ca partener pentru Vettel începând din sezonul 2013, însă Horner a sugerat că cei doi piloţi nu ar putea colabora în armonie. "Nu cred că i se potriveşte culoarea albastră. Pentru Red Bull, cel mai important lucru este armonia", a adăugat el.

Contractul lui Webber cu Red Bull expira la finalul acestui an.

No comments:

Post a Comment