Thursday, June 16, 2011

Mercedes: "Schumacher, în cea mai bună formă la Montreal"

Michael Schumacher a demonstrat că este în cea mai bună formă prin performanţa obţinută la Montreal, potrivit şefilor Mercedes GP.

Michael Schumacher a fost la un pas să termine pe podium Marele Premiu al Canadei după ce a concurat temporar chiar şi pe locul doi, însă în cele din urmă a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul patru după ce a fost depăşit de Jenson Button şi Mark Webber.

Totuşi, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, a lăudat prestaţia germanului şi crede că acesta a demonstrat că este în continuare în cea mai bună formă, în ciuda vârstei înaintate.

"Asta se întâmplă în sport, lucrurile se pot schimba foarte rapid. Până la urmă ai nevoie de rezultate, iar cel de aici a fost unul foarte respectabil. Echipa noastră este calmă, stăm împreună şi ne ajutăm unul pe altul. Acesta a fost Schumacher în cea mai bună formă. Asta demonstrează că poate face treaba şi că dacă îi oferim monopostul potrivit va furniza rezultate", a declarat germanul.

Între timp, presa internaţională a început să speculeze că septuplul campion mondial se gândeşte să-şi prelungească contractul cu Mercedes GP după 2012, întrucât a afirmat că va avea nevoie de mai mult de trei ani pentru a se reacomoda cu Formula 1. Totuşi, germanul insistă că nu a luat încă nicio decizie în acest sens.

"Am auzit speculaţiile şi cum au fost interpretate comentariile mele. Dar nu acesta a fost înţelesul comentariilor mele. Am spus că avem o înţelegere pe trei ani, iar la momentul potrivit vom vorbi despre ce vom face în viitor", a explicat Schumacher.

No comments:

Post a Comment