Monday, June 6, 2011

Echipele ar putea boicota cursă din Bahrain

Mai multe echipe analizează posibilitatea de a boicota Marele Premiu al statului Bahrain, potrivit unor surse citate de publicaţia The Times.

Echipele din Formula 1 au refuzat să comenteze în mod public decizia Consiliului Mondial al FIA de a reprograma Marele Premiu al statului Bahrain pentru 30 octombrie, însă presa internaţională speculează că acestea sunt nemulţumite de conflictele de stradă care încă nu s-au încheiat în această ţară.

Reticenţa echipelor a fost confirmată şi de o sursă apropiată situaţiei, care a sugerat că nu este exclus ca unele dintre team-uri să refuze să facă deplasarea pentru cursa de pe circuitul Sakhir.

"Echipele l-au informat în mod repetat pe Bernie Ecclestone că nu vor să meargă acolo pe principiul moral sau pe orice alte considerente. Povestea s-a terminat urât şi ar putea rezulta un conflict major aşa cum sportul nostru nu a mai văzut", a precizat sursa pentru publicaţia britanică The Times.

Potrivit speculaţiilor, Red Bull, Mercedes GP şi Renault sunt cele mai sceptice echipe în privinţa unei călătorii în Bahrain, însă o poziţie oficială va fi anunţată doar după ce reprezentaţii tuturor team-urilor se vor întâlni pentru a clarifica această situaţie.

No comments:

Post a Comment