Friday, June 3, 2011

Lotus introduce un nou pachet aerodinamic la Montreal

Lotus va utiliza un pachet aerodinamic specific configuraţiei circuitului de la Montreal în Marele Premiu al Canadei.

Lotus a intenţionat să concureze de la egal la egal cu echipele din plutonul de mijloc în Marele Premiu al statului Monaco, însă update-ul aerodinamic nu a adus rezultatele scontate.

Echipa malaeziană nu renunţă însă la obiectivele sale şi mizează pe un nou update pentru Marele Premiu al Canadei, recunoscut pentru cerinţele de forţă de apăsare aerodinamică redusă. Speranţele echipei se îndreaptă din nou spre accesul în a doua parte a calificărilor şi o luptă cât mai strânsă cu echipele plutonului de mijloc.

"Pe circuit, obiectivul este să oferim o nouă performanţă care să continue progresele arată pe tot parcursul anului. Circuite diferite pot reduce sau mări diferenţa faţă de maşinile din faţă, dar faptele sunt clare. Am fost în Q2, putem concura cu maşinile din faţă şi acum depăşim cu un tur din urmă maşinile cu care luptam anul trecut. Canada ne oferă o nouă şansă să mergem înainte şi avem un nou pachet cu forţa de apăsare aerodinamică redusă pentru Montreal pentru care am văzut cifre bune în tunelul de vânt, motiv pentru care cred că progresul va continua", a declarat Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei Lotus.

Alături de Virgin şi Hispania, Lotus este una dintre cele trei echipe care nu au câştigat niciun punct în acest sezon, situaţie similară cu cea de anul trecut.

No comments:

Post a Comment