Tuesday, June 21, 2011

Ferrari dezminte oficial înlocuirea lui Massa cu Button

Ferrari a negat în stilul caracteristic speculaţiile potrivit cărora intenţionează să-l aducă pe Jenson Button în locul lui Felipe Massa, catalogându-le drept o 'trăncăneală'.

Ferrari a reacţionat prompt la informaţiile publicate recent de publicaţia News of the World, potrivit cărora Ferrari a iniţiat planul de înlocuire a lui Felipe Massa cu Jenson Button pentru sezonul 2013.

Într-un articol acid publicat pe site-ul oficial al echipei sub semnătura celebrului 'The Horse Whisperer', Ferrari susţine că speculaţiile privind concedierea pilotului brazilian sunt simple 'trăncăneli' care au apărut încă de la sosirea acestuia în cadrul echipei.

"Massa este acum obişnuit cu acest ritual, care a început aproape înainte de a pune piciorul în cadrul Scuderiei. În fiecare an el urmează să fie înlocuit, chiar dacă au trecut doar două curse din sezon, dar cu toate acestea, an după an, el îşi menţine postul. Lista candidaţilor programaţi să-l înlocuiască pe Felipe este acum una lungă, dar 2011 a văzut câteva nume noi care au apărut în grafic. Primul a fost Nico Rosberg, iar acum îl putem adăuga pe Jenson Button. Încă o dată, se subînţelege că asta este doar o trăncăneală, pentru a folosi un cuvânt politicos pentru ceea ce vreau să spun cu adevărat", precizează autorul anonim pe site-ul oficial al Ferrari.

Şansele ca Button să semneze cu Ferrari au scăzut dramatic după ce McLaren a decis să-i activeze automat opţiunea de prelungire a contractului pentru 2012, existând şanse că înţelegerea să fie prelungită şi pentru 2013.

No comments:

Post a Comment