Wednesday, June 8, 2011

Damon Hill va renunţa la funcţia de preşedinte al BRDC

Damon Hill a anunţat că va renunţa la funcţia de preşedinte al British Racing Drivers' Club, compania care deţine circuitul de la Silverstone.

Fostul campion mondial Damon Hill a fost numit în 2006 preşedinte al British Racing Drivers' Club şi a avut o contribuţie majoră la menţinerea Marelui Premiu al Marii Britanii în calendarul Formulei 1.

Cu toate acestea, britanicul consideră că este momentul potriivt să renunţe la această funcţie pentru a se dedica problemelor personale. Evenimentul va avea loc în 25 august, cu ocazia întâlnirii membrilor din consiliul de conducere al BRDC.

"A fost un mare privilegiu şi o onoare să fiu preşedinte al BRDC din 2006. Putem fi mândri de tot ce am obţinut pentru sporturile cu motor din Marea Britanie în ultimii ani. BRDC şi Silverstone au în faţă un viitor stabil şi interesant, aşa că este momentul potrivit să predau funcţia şi să dedic mai mult timp familiei, propriilor interese şi carierei de pilot a fiului nostru Josh. Totuşi, rămân un membru dedicat al BRDC şi aştept cu nerăbdare să văd cum devine din ce în ce mai puternic", a declarat el.

Poziţia de preşedinte al BRDC ar putea fi luată de fostul pilot Derek Warwick, acest fiind cel mai important candidat evidenţiat până acum. BRDC este proprietarul circuitului de la Silverstone, care găzduieşte anual Marele Premiu al Marii Britanii.

No comments:

Post a Comment