Thursday, June 16, 2011

Hamilton susţine că va rămâne la McLaren

Lewis Hamilton susţine că nu are niciun motiv să plece de la McLaren dacă va avea în continuare un monopost competitiv, în mijlocul speculaţiilor că negociază cu Red Bull.

Presa internaţională a dezvăluit luni că Lewis Hamilton a purtat negocieri cu Red Bull Racing pe parcursul weekendului de la Montreal în privinţa unui posibil contract începând din sezonul 2013.

Aflat la New York pentru un eveniment în cadrul căruia a testat o maşină de NASCAR, pilotul echipei McLaren nu a negat întâlnirea cu şeful Christian Horner, însă susţine că discută frecvent cu mulţi şefi de echipă.

"Îi cunosc pe toţi managerii, şefii şi mulţi alţi oameni din cadrul echipelor. Îl cunosc pe Stefano Domenicali (n.r - şeful Ferrari) şi vorbim tot timpul, la fel cu Norbert Haug (n.r - directorul Mercedes Motorsport), iar pe Horner l-am cunoscut când am promovat din Formula 3 în GP2 şi am avut o întâlnire cu el pe vremea când conducea echipa Red Bull din Formula 3000. Dar îi ştiu pe toţi, aşa că vorbesc cu toţi oamenii pe parcursul unui weekend", a declarat britanicul.

De asemenea, Hamilton susţine că nu are niciun motiv să părăsească McLaren atât timp cât inginerii de la Woking îi vor oferi un monopost competitiv. În plus, chiar dacă McLaren nu deţine cel mai rapid monopost în prima parte a sezonului, Hamilton a evidenţiat că britanicii au fost singurii care au reuşit să-i învingă pe cei de la Red Bull în acest sezon.

"Sunt foarte norocos să fac parte din McLaren. Este una dintre cele mai bune echipe cu o istorie grozavă şi avem un monopost capabil de victorii, aşa cum coechipierul meu a demonstrat în weekend (n.r - Jenson Button a câştigat în Canada). Suntem singură altă echipă care a câştigat curse în acest an, aşa că nu văd de ce aş vrea să plec când am un monopost competitiv. Aşa că atât timp cât am un monopost capabil să facă treaba nu voi avea niciun motiv să plec", a mai precizat fostul campion mondial.

No comments:

Post a Comment