Wednesday, June 1, 2011

Renault neagă problemele financiare

Renault susţine că speculaţiile din presă germană despre problemele financiare sunt minciuni lansate probabil de foştii angajaţi ai echipei.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport a relatat în weekendul de la Monte Carlo că Renault traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar din cauza datoriilor de câteva zeci de milioane de euro pe care le are către constructorul Renault, furnizorul său de motoare.

Cu toate acestea, şeful Eric Boullier insistă că Renault este într-o situaţie financiară foarte bună şi că speculaţiile au fost lansate cel mai probabil de foşti angajaţi ai echipei.

"Este foarte amuzant cum aceste poveşti apar şi reapar în acest fel. Poate că nu este o coincidenţă, dar o parte din vechea gardă Renault a fost la Monaco, aşa că poate au împrăştiat zvonuri", a declarat francezul.

În plus, Boullier susţine că echipa franceză nu are niciun fel de datorie către constructorul Renault, cel puţin nu pentru acest sezon.

"Jurnalistul (n.r - care a scris articolul) nu a venit la noi să ne întrebe dacă este adevărat sau nu şi sunt pregătit să fac tot ce vrea, să joc cu cărţile pe fată pentru el. La fel ca orice afacere, avem câteva împrumuturi pentru afacerile şi investiţiile noastre, dar nu avem nicio datorie către Renault în 2011. Avem un contract multianual şi o înţelegere specială cu Renault, la fel ca un contract cu ipotecă. Avem câteva împrumuturi pentru viitor, dar asta pentru viitor, nu pentru acest an. Nu avem nicio problemă. Totul este bine, perfect de bine", a precizat el.

No comments:

Post a Comment