Monday, June 6, 2011

Petrov, pregătit să concureze în Canada

Vitaly Petrov a confirmat că este apt să concureze la Montreal şi speră să câştige câteva puncte pentru Renault.

Vitaly Petrov a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident suferit spre finalul Marelui Premiu al Canadei, însă rusul a suferit doar câteva contuzii şi se anticipa că va putea concura în următoarea etapă din Canada.

Pilotul echipei Renault a confirmat că este apt din punct de vedere medical şi susţine că se simte mai bine decât după cursă de la Monte Carlo.

"Din punct de vedere fizic mă simt bine, nu am nicio problemă. Mă simt mai bine decât după cursa de la Monaco. Genunchiul meu este în regulă şi nu văd nicio problemă pentru cursă din Canada", a declarat el în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Canadei, care va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Astfel, Petrov se poate concentra pe obţinerea unui rezultat pozitiv în singura cursă care are loc pe continentul nord-american, iar obiectivul său este să câştige câteva puncte importante pentru renault în clasamentul constructorilor.

"Mai presus de toate trebuie să trecem linia de sosire şi să câştigăm câteva puncte bune, pentru că ştim că putem face asta. Suntem cu toţii conştienţi ca monopostul nostru este foarte rapid, aşa că avem nevoie să minimalizăm greşelile, iar rezultatele vor veni de la sine", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment