Wednesday, June 1, 2011

Hamilton dezvăluie care sunt cei mai buni piloţi din F1 în opinia sa

Lewis Hamilton consideră că Fernando Alonso, Sebastian Vettel şi Nico Rosberg sunt cei mai buni piloţi din Formula 1, însă crede că primul se află într-o situaţie unică.

Fernando Alonso se numără în continuare printre piloţii preferaţi ai lui Lewis Hamilton, în ciuda numeroaselor conflicte dintre cei doi din sezonul 2007, când au luptat pentru titlul mondial la McLaren.

Britanicul crede că spaniolul este, alături de Sebastian Vettel şi Nico Rosberg, unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1, însă sugerează că acest lucru se datorează şi poziţiei privilegiate pe care o are la Ferrari, acolo unde este considerat pilotul numărul 1.

"Cu toţii credem că suntem cei mai buni şi asta trebuie să faci, cu excepţia cazului în care îţi place să termini pe doi. Cei mai buni sunt Alonso, Vettel şi Rosberg, iar pe ultimul îl ştiu de când aveam 13 ani. Rosberg este pe cale să explodeze şi o poate face în orice moment. Vettel trece printr-o perioadă grozavă la Red Bull şi are foarte multă încredere."

"Alonso este foarte talentat şi este sprijinit total de echipă. Întreaga echipă îl sprijină şi îl urmăreşte. Este cel care conduce Ferrari. Nu spun că asta este bine sau rău, este doar calea pe care au ales-o", a declarat fostul campion mondial în cadrul unui interviu acordat publicaţiei spaniole El Pais.

No comments:

Post a Comment