Saturday, July 30, 2011

Alonso: "McLaren arată foarte bine la Hungaroring"

Fernando Alonso a admis că McLaren pare în formă maximă la Budapesta şi şi-a exprimat speranţa că Marele Premiu al Ungariei va fi mai spectaculos decât în anii trecuţi.

Lewis Hamilton a dominat cele două sesiuni de antrenamente libere de la Hungaroring la numai cinci zile după ce a câştigat Marele Premiu al Germaniei, motiv pentru care Fernando Alonso admite că McLaren este într-o formă foarte bună.

Spaniolul susţine însă că Ferrari are abilitatea de a reacţiona rapid la aceste progrese ale rivalilor pe baza datelor obţinute în antrenamente.

"În Ungaria am văzut câteva curse plictisitoare în trecut. Anul acesta nu se poate întâmpla din nou. Am completat programul de muncă şi asta reprezintă întotdeauna un start pozitiv în weekend. Am văzut că McLaren par foarte puternici, aşa cum s-a întâmplat şi weekendul trecut. Acum trebuie să încercăm să îmbunătăţim monopostul, în special în al treilea sector al circuitului, unde se pare că suferim mai mult decât ceilalţi", a declarat dublul campion mondial.

Determinarea de a obţine un rezultat pozitiv este legată şi de însemnătatea Marelui Premiu al Ungariei pentru Alonso: el a împlinit vineri 30 de ani, iar duminică va lua startul în cursa cu numărul 30 pentru Ferrari.

"Este frumos să sărbătoresc aici cu Ferrari, o echipă la care voi rămâne cu siguranţă cel puţin până la 35 de ani. 30 este un număr bun, îmi place numărul. De asemenea, este a 30-a mea cursă pentru Ferrari, aşa că este o coincidenţă bună", a adăugat el.

Spaniolul a fost felicitat de ziua sa inclusiv de Bernie Ecclestone, care i-a făcut o vizită surpriză în motorhome.

No comments:

Post a Comment