Thursday, July 7, 2011

Button speră ca ploaia să-l ajute să câştige la Silverstone

Jenson Button consideră că ploaia este ingredientul special cu care poate învinge Red Bull Racing în cursa de la Silverstone.

Red Bull Racing a câştigat şase dintre primele opt etape ale sezonului prin Sebastian Vettel, în timp ce Jenson Button este singurul pilot care a reuşit să oprească dominaţia germanului, cu excepţia coechipierului său Lewis Hamilton.

În condiţiile în care Vettel pare de neoprit din lupta pentru titlu, Button crede că ploaia ar putea ajuta McLaren să lupte de la egal la egal cu Red Bull şi eventual să fie chiar superioară.

"Dacă plouă nu este bine pentru fani, dar în termeni de performanţă pe circuit ud şi în privinţa rezultatului, o vreme ploioasă ar fi bună pentru noi. Cu siguranţă amestecă puţin lucrurile, iar monopostul nostru funcţionează bine pe ploaie. Am demonstrat asta în două ocazii şi dacă ne uităm la forma de la Valencia aş spune că eram destul de aproape de Red Bull."

"Având în vedere modificările la monoposturi şi schimbările de regulament, nu ştiu dacă va fi la fel când ajungem la Silverstone. Sper că nu. Sper să realizăm câteva îmbunătăţiri, dar va fi dificil să învingem Red Bull. Întotdeauna am ştiut asta, dar nu vom şti cât de greu va fi până la antrenamentele de vineri", a declarat fostul campion mondial pentru publicaţia Daily Express.

No comments:

Post a Comment