Thursday, July 28, 2011

Hamilton crede că va lupta cu Red Bull abia în 2012

Lewis Hamilton anticipează că McLaren va fi capabilă să lupte de la egal la egal cu Red Bull Racing abia în sezonul 2012 al Formulei 1.

Lewis Hamilton a obţinut duminică pe circuitul de la Nurburgring a doua victorie din acest sezon, care a coincis cu cel mai slab rezultat înregistrat de Sebastian Vettel, locul patru.

La rândul lor, cei de la Ferrari au câştigat la Silverstone, în timp ce ultima victorie a celor de la Red Bull datează din 26 iunie. Chiar dacă acest lucru sugerează că Ferrari şi McLaren se apropie tot mai mult de performanţele campioanei mondiale, Hamilton anticipează că Red Bull Racing va întâmpina o rezistenţă reală abia anul viitor.

"Poate că vom fi rapizi (n.r - la Hungaroring). Dar cred că va trebui să aşteptăm până anul viitor pentru că monopostul nostru să fie la fel de bun ca al lor. Vom vedea", a declarat fostul campion mondial pentru postul britanic de televiziune BBC.

O concluzie preliminară privind situaţia reală din Formula 1 în acest moment va putea fi trasă chiar în acest weekend. Circuitul de la Hungaroring se potriveşte în special caracteristicilor monopostului Red Bull, iar o performanţă bună din partea celor de la Ferrari şi McLaren ar însemna că diferenţele dintre cele trei echipe de top s-au estomapat.

"Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat anul trecut în Ungaria, Red Bull a fost la ani lumină în faţa tuturor. Dar nu te poţi aştepta ca ei să fie perfecţi tot timpul. Duminică au avut unul dintre momentele proaste şi sper să aibă parte de mai multe, iar noi am capitalizat asta şi speram să fim capabili să o facem şi în viitor", a adăugat britanicul.

No comments:

Post a Comment