Tuesday, July 19, 2011

Hispania îşi va schimba imaginea la Nurburgring

Hispania Racing va fi cunoscută doar sub numele HRT Formula One Team începând de la Marele Premiu al Germaniei, iar logo-ul echipei a fost deja modificat.

Fondul spaniol de investiţii Thesan Capital, care a cumpărat Hispania Racing de la omul de afaceri Jose Ramon Carabante, pregăteşte o serie de modificări în cadrul echipei începând cu Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia AS, prima dintre ele este ca Hispania Racing îşi va schimba numele în HRT Formula One Team. Spaniolii utilizau acest nume în toate documentele oficiale ale FIA, însă au continuat să folosească şi titulatura Hispania Racing în special în relaţia cu presa şi fanii. Schimbarea numelui va fi acompaniată şi de o modificare a logo-ului (foto), care a devenit argintiu şi include noul nume la echipei.

De asemenea, Thesan Group a anunţat că Jose Ramon Carabante, fostul proprietar al echipei, nu mai este implicat în niciun fel în activităţile team-ului, contrar informaţiilor anterioare precizate pe site-ul oficial. De altfel, această informaţie eronată a stat la baza deciziei de a-l concedia şi pe Alba Sainz, responsabil cu relaţiile cu presa internaţională.

Deocamdată nu există informaţii privind o potenţială mutare a bazei echipe în Spania şi nici despre situaţia lui Colin Kolles, despre care s-a vehiculat că ar putea fi îndepărtat de la conducerea echipei. Românul este însă avantajat de faptul că găzduieşte în prezent monoposturile şi echipamentele echipei la una dintre bazele sale din Germania.

Echipa pregăteşte şi o schimbare în linia de piloţi, existând speculaţii că spaniolul Javier Villa, care concurează în prezent în WTCC, îl va înlocui pe Vitantonio Liuzzi în ultima cursă a sezonului de la Interlagos.

No comments:

Post a Comment