Friday, July 15, 2011

Schumacher, încrezător într-un rezultat pozitiv la Nurburgring

Michael Schumacher este optimist că poate obţine un rezultat favorabil în faţa propriilor suporteri în cursa din Germania datorită progreselor înregistrate de Mercedes GP.

După un început relativ modest de sezon, Mercedes GP a terminat cu ambii piloţi în puncte în Marele Premiu al Marii Britanii, performanţă atribuită unui nou sistem de evacuare.

Şeful Ross Brawn a dezvăluit că sistemul de evacuare va fi îmbunătăţit permanent până la finalul sezonului, motiv pentru care anticipează progrese constante, iar acest lucru îl încurajează şi pe Michael Schumacher să obţină un rezultat cât mai bun în Marele Premiu al Germaniei de la finalul săptămânii viitoare.

"Am văzut câteva îmbunătăţiri pe parcursul weekendului de la Silverstone cu noul nostru sistem de evacuare, alături de îmbunătăţiri privind gestionarea pneurilor, aşa că mergem în următorul weekend de cursă cu sentimente pozitive adăugate la spiritul nostru de luptă. Cu siguranţă vrem să le arătăm fanilor noştri cel mai înalt nivel de performanţă posibil", a declarat germanul în cadrul unui preview pentru cursa de la Nurburgring.

Coechipierul său Nico Rosberg speră ca noile upgrade-uri introduse de ingineri să permită echipei să se apropie şi mai mult de plutonul fruntaş al Formulei 1.

"Sper să putem face un nou pas înainte cu noul nostru pachet şi să micşorăm puţin diferenţa faţă de primele poziţii. Va fi interesant să pilotez în faţa publicului numeros din Germania şi sper să vadă performanţe bune din partea mea şi a monopostului nostru", a precizat el.

Mercedes GP a urcat pe locul patru în clasamentul constructorilor după cursa de la Silverstone, surclasându-i pe rivalii de la Renault.

No comments:

Post a Comment