Tuesday, July 19, 2011

Williams pregăteşte un update major pentru Nurburgring

Williams va introduce noi aripi faţă şi spate pentru cursa de la Nurburgring, alături de o îmbunătăţire pentru sistemul de evacuare.

Williams continuă programul agresiv de dezvoltare pentru monopostul FW33 iniţiat după unul dintre cele mai slabe debuturi din istorie, scopul fiind îmbunatăţirea performanţelor şi pătrunderea puternică în plutonul de mijloc.

Pentru îndeplinirea obiectivelor, echipa britanică va utiliza în Marele Premiu al Germaniei o nouă aripă faţă, o nouă aripă spate şi o versiune îmbunătăţită a sistemului de evacuare, potrivit declaraţiilor directorului tehnic Sam Michael.

"Nurburgring este un circuit cu forţă de apăsare aerodinamică ridicată, cu multe viraje în cascadă provocatoare. Setările se vor concentra pe virajele lente şi medii. Avem o nouă aripă spate, o nouă aripă faţă şi setări diferite pentru motor pentru sistemul de evacuare, care acum a fost reinstalat (n.r - regulamentul a revenit la specificaţiile anterioare cursei de la Silverstone)", a declarat australianul.

Noile update-uri îl determină şi pe Rubens Barrichello să privească cu optimism această etapă, iar brazilianul speră să câştige câteva puncte importante.

"Nurburgring este foarte special pentru mine pentru că am câştigat acolo pentru Ferrari şi îmi place foarte mult circuitul. Sper să avem un monopost cu performanţe bune în acest weekend şi voi da tot ce pot pentru a câştiga câteva puncte", a declarat brazilianul.

Williams a câştigat numai patru puncte în primele nouă etape ale sezonului, fiind cea mai slabă dintre echipele tradiţionale ale Formulei 1.

No comments:

Post a Comment