Saturday, July 2, 2011

Rosberg sugerează că va rămâne la Mercedes GP în 2012

Nico Rosberg a lăsat să se înţeleagă că va continua alături de Mercedes GP şi anul viitor, însă admite că vrea să lupte pentru victorii în cel mai scurt timp posibil.

Mercedes GP se află la cel de-al doilea sezon în Formula 1 după preluarea campioanei mondiale Brawn GP, însă echipa nu deţine încă un monopost capabil să lupte pentru victorii.

Acest lucru începe să-l deranjeze pe Nico Rosberg, care a plecat de la Williams tocmai cu scopul de a câştiga curse, însă germanul insistă că cel puţin în acest moment nu se gândeşte să părăsească echipa condusă de Ross Brawn.

"Am oportunitatea fantastică de a ajuta echipa şi nu aş spune niciodată că nu mă simt confortabil aici, mai ales că există un grup grozav de oameni, aşa că sunt într-o situaţie plăcută să fac parte din acest proiect. Dar bineînţeles că sunt un pilot de curse şi mai presus de toate vreau să câştig curse. Nu aş spune că aştept cu nerăbdare, dar sper să se întâmple curând şi de aceea forţez puternic acum, ca întotdeauna", a declarat el în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei Autosport.

Presa internaţională speculează că McLaren, Ferrari şi Red Bull au început deja să se intereseze de situaţia lui Rosberg în perspectiva unui viitor contract, însă germanul susţine că nu a purtat discuţii în această direcţie.

"Este evident că există un interes din partea echipelor de top, ceea ce este bine pentru cariera mea. Dar asta este tot pentru moment. Nimic mai mult", a adăugat el.

Iniţial, Mercedes GP anunţase că Rosberg a semnat un contract pe trei sezoane valabil în perioada 2010-2012, însă în ultima perioadă au ieşit la suprafaţa informaţii potrivit cărora acesta se află în aceeaşi situaţie ca şi coechipierul său Michael Schumacher: are contract până la finalul lui 2011, cu opţiune de prelungire pentru 2012.

No comments:

Post a Comment