Monday, July 18, 2011

Schumacher: "Sunt implicat in multe accidente pentru ca risc pentru mult"

Michael Schumacher sustine ca este implicat in multe accidente intrucat isi asuma riscuri mai mari pentru a obtine rezultate bune.

Michael Schumacher a avut parte de numeroase accidente in prima jumatate a acestui sezon, iar de cele mai multe ori germanul si-a deteriorat semnificativ aripa fata si fost penalizat de comisari ide cursa.

Accidentele au fost puse constant pe seama lipsei de concentrare, insa septuplul campion mondial sustine ca principala cauza este reprezentata de faptul ca trebuie sa-si asume mai multe riscuri decat alti piloti pentru a compensa performantele mai putin bune ale monopostului Mercedes GP.

"Fiecare dintre coliziunile din acest sezon a avut un motiv diferit. Nu sunt diferit si cu siguranta nu este vorba ca nu sunt concentrat. Credeti-ma, m-am gasit in cateva situatii nefericite pe care le-as fi evitat cu bucurie. Pur si simplu ma lupt cat de mult pot pentru a ajunge in frunte, iar pentru asta trebuie sa-mi asum cateva riscuri", a declarat germanul pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Mercedes GP spera sa inregistreze progrese semnificative in urmatoarea perioada gratie unui nou sistem de evacuare introdus in premiera in Marele Premiu al Marii Britanii.

No comments:

Post a Comment