Friday, July 22, 2011

Schumacher, dezamăgit de rezultatele Mercedes din 2011

Michael Schumacher a admis că este dezamăgit de rezultatele obţinute de Mercedes în 2011, întrucât se aştepta să fie capabil să lupte pentru victorii.

Aflat la al doilea sezon în Formula 1 după revenirea în activitate după o pauză de aproape patru ani, Michael Schumacher spera să lupte pentru primele poziţii în 2011, mai ales că rezultatele din testele de iarna au fost încurajatoare.

Cu toate acestea, germanul a câştigat doar 28 de puncte în nouă etape, iar cel mai bun rezultat al său a fost un loc patru la Montreal. În acest context, septuplul campion mondial admite că este dezamăgit de rezultate.

"Absolut, sunt dezamăgit. Cu toţii ne aşteptam la ceva diferit. Eram foarte entuziasmaţi când am mers în Australia, pentru că am avut un test de iarna bun. Nu a mers aşa cum voiam, dar sperăm să ne îmbunătăţim jocul. Nu cred că suntem în măsură să vorbim despre câştigarea unor curse. Dar suntem pe drum şi îmbunătăţim, chiar dacă rezultatele nu o arată. Dacă vedem organizaţia şi care sunt acţiunile pentru viitor sunt foarte optimist. Trebuie să progresăm pas cu pas şi exact asta vom face", a declarat germanul în paddock-ul circuitului de la Nurburgring.

No comments:

Post a Comment