Wednesday, April 27, 2011

Alguersuari nu se teme de concurenţa cu Ricciardo

Jaime Alguersuari susţine că nu este îngrijorat de perspectiva de a fi înlocuit de pilotul de rezervă Daniel Ricciardo pe parcursul sezonului 2011.

Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi, cei doi piloţi ai Scuderiei Toro Rosso, sunt sub presiunea de a obţine rezultate convingătoare în acest sezon, în caz contrar riscând să fie înlocuiţi de pilotul de rezervă Daniel Ricciardo.

Australianul a impresionat în testele de la Abu Dhabi de la finalul anului trecut şi este văzut drept unul dintre cei mai talentaţi piloţi de rezervă, însă Alguersuari susţine că nu este îngrijorat în perspectiva viitorului său la echipa italiană.

"Avem un alt pilot în echipă care este rapid şi foarte talentat. Nimeni din echipă nu-şi doreşte ca eu sau Buemi să fim mai lenti sau ca Ricciardo să fie mai rapid, aşa că nu mă deranjează situaţia. Important este că avem şi un alt punct de vedere în cadrul echipei."

"Ricciardo este foarte important pentru echipă pentru că a lucrat cu o echipă învingătoare (n.r - Red Bull Racing) anul trecut. Ştie cum lucrează echipele şi poate compara garajele, setările şi monoposturile, ceea ce înseamnă că obţinem date bune. De asemenea, face parte din familie. Cu toţii am venit din acelaşi program Red Bull, aşa că nu poate fi decât benefic pentru noi", a declarat spaniolul în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul oficial al echipei sale.

No comments:

Post a Comment