Tuesday, April 26, 2011

Schumacher şi Vettel, confirmaţi pentru Race of Champions 2011

Michael Schumacher şi Sebastian Vettel sunt primii piloţi confirmaţi pentru ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions.

Organizatorii competiţiei Race of Champions au anunţat primii piloţi înscrişi pe lista participanţilor pentru evenimentul din acest an.

Deloc surprinzător, este vorba despre doi dintre campionii mondiali ai Formulei 1, Michael Schumacher şi Sebastian Vettel, care au câştigat de patru ori consecutiv Cupa Naţiunilor în cadrul competiţiei. Cei doi vor avea misiunea de a-şi păstra din nou trofeele câştigate în anii precedenţi chiar în ţara lor natală, întrucât ediţia 2011 va avea loc pe stadionul Commerzbank-Arena din Frankfurt în perioada 3-4 decembrie.

Schumacher este încântat de oportunitatea de a concura din nou în faţa propriilor suporteri şi speră să obţină rezultate mai bune şi în competiţia individuală.

"Este important pentru noi să fim în ţara noastră şi aştept cu nerăbdare să pilotez câteva maşini pe circuitul de la Frankfurt în luna decembrie. Anul trecut a fost o atmosferă grozavă. Eşti atât de aproape de fani încât îi poţi auzi chiar dacă motoarele sunt zgomotoase. Şi sunt sigur că va fi chiar mai bine la Frankfurt. Avem o linie de piloţi puternică în Cupa Naţiunilor, dar fără nicio îndoială alte naţiuni vor fi motivate să ne învingă. Din păcate, evenimentul individual are loc în ultima zi şi întotdeauna avem o petrecere bună după ce Echipa Germaniei câştigă, aşa că nu sunt complet proaspăt. Voi lucra la asta în acest an şi sper să fiu sprijinit", a declarat septuplul campion mondial al Formulei 1.

Race of Champions este o competiţie organizată la finalul fiecărui sezon din lumea sporturilor cu motor la care sunt invitaţi concurenţi din diverse ramuri sportive precum Formula 1, WRC, NASCAR sau Le Mans.

No comments:

Post a Comment