Thursday, April 14, 2011

Alonso crede că Vettel va fi imbatabil în China

Fernando Alonso sugerează că Sebastian Vettel va obţine o nouă victorie în China în urma prestaţiilor excelente din primele două curse ale sezonului.

Sebastian Vettel a dominat cu autoritate debutul noului sezon, obţinând două victorii pe circuitele de la Melbourne şi Sepang după ce a plecat de fiecare dată din pole position.

McLaren s-a evidenţiat ca echipa cea mai ameninţătoare la adresa supremaţiei germanului, în timp ce Ferrari plăteşte tribut prestaţiei modeste din calificări. În acest context, Fernando Alonso anticipează că Vettel va rămâne imbatabil şi în Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Aşa cum am văzut deja în Australia şi încă o dată în Malaezia, performanta noastră din cursă a fost mult mai bună decât în calificări. La Sepang, atât eu cât şi Felipe Massa am concurat într-o formă suficient de bună pentru a termina pe podium, iar asta a fost o indicaţie importantă, chiar dacă nu am obţinut tot ce am fi putut obţine (n.r - Alonso a terminat cursa pe locul şase). Evident, aş vrea să lupt întotdeauna pentru victorie, dar în acest moment, un monopost, cel pilotat de Vettel la Red Bull, pare să fie de neatins", a declarat spaniolul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Italienii vor introduce o serie de îmbunătăţiri pentru monopostul 150 Italia cu scopul de a reduce decalajul comparativ cu McLaren şi, mai ales, Red Bull, însă Alonso a minimalizat importanţa acestora şi susţine că obiectivul echipei nu se schimbă.

"În acest Mare Premiu, obiectivul nostru va fi similar cu cel din Malaezia, adică să ne descurcăm cât de bine putem în calificări şi să încercăm să exploatăm fiecare oportunitate care va apărea în cursa", a mai precizat el.

No comments:

Post a Comment