Sunday, April 17, 2011

F2: Marinescu, locul 5 în prima manşă de calificări de la Silverstone

Mihai Marinescu a stabilit al cincilea timp în prima manşă de calificări din competiţia Formula 2 de pe circuitul de la Silverstone.

Mihai Marinescu a debutat cu dreptul în noul sezon de Formula 2 şi va pleca de pe poziţia a cincea a grilei de start în prima cursă din cadrul etapei de la Silverstone.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a fost cronometrat cu 1:51.217 şi a fost cu aproape patru zecimi de secundă mai lent decât italianul Mrko Bortolotti, care va pleca din pole position. Pilotul nostru a ocupat o poziţie în primii şase pe tot parcursul sesiunii, însă nu a reuşit să lupte pentru pole position, chiar dacă vineri a realizat cel mai bun timp în antrenamente.

Prima cursă de pe circuitul de la Silverstone va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 16:00 şi va fi transmisă în direct pe internet pe site-ul oficial al Formulei 2 şi pe site-ul www.sport.ro.

Duminică va avea loc a doua manşă a etapei inaugurale a sezonului, calificările fiind programate la ora 11:30, ora cursa la ora 16:40.

No comments:

Post a Comment