Wednesday, April 13, 2011

Virgin introduce primul update pentru monopost în Turcia

Virgin Racing va introduce primul update pentru monopost cu ocazia Marelui Premiu al Turciei, prima cursă europeană a sezonului 2011.

Cele mai multe echipe au introdus update-uri minore pentru monoposturi încă din Malaezia, iar câteva plănuiesc măsuri similare pentru China, însă situaţia este complet diferită pentru echipele mici.

Virgin Racing va aduce primele îmbunatăţiri pentru monopostul MVR02 abia în Marele Premiu al Turciei, a patra etapă a sezonului şi prima care va avea loc pe un circuit european.

"După Malaezia, ne mutam pe un nou circuit desenat de Hermann Tilke, care aduce puţin din toate pentru piloţi. Este a treia şi ultima cursa înainte de startul sezonului european din Turcia, unde plănuim să aducem upgrade-uri pentru monopost", a declarat John Booth, şeful echipei britanice.

Virgin Racing are nevoie de o îmbunătăţire rapidă a performantelor pentru a rămâne în fata rivalilor de la Hispania Racing, care s-au apropiat la numai o jumătate de secundă pe tur în calificările din Malaezia şi promit noi progrese pe parcursul următoarelor etape.

No comments:

Post a Comment