Tuesday, April 26, 2011

Kubica a fost externat din spital

Robert Kubica a fost externat din spitalul Santa Corona şi va continua programul de reabilitare în Italia. O decizie privind revenirea sa în Formula 1 va fi luată în luna august.

La scurt timp după ce Robert Kubica şi-a exprimat speranţa de a parasi spitalul Santa Corona până la sfârşitul lunii aprilie, oficialii spitalului au anunţat că pilotul echipei Renault a fost externat datorită condiţiei bune în care se află, urmând să efectueze programul de reabilitare în alt loc.

Polonezul părăseşte astfel spitalul în care a fost internat timp de 11 săptămâni în urma gravului accident suferit într-un raliu din Italia în luna februarie.

"Robert Kubica nu mai este la spitalul Santa Corona din localitatea Pietra Ligure. Condiţia sa este bună, iar pilotul va fi capabil să înceapă o nouă perioadă de reabilitare în afara spitalului. El va continua să fie monitorizat de doctorii spitalului Santa Corona care au avut grijă de el pe baza unor întâlniri programate", precizează reprezentaţii spitalului într-un comunicat de presă publicat in 23 aprilie.

Conform unei declaraţii anterioare făcute de Kubica, el va continua programul de reabilitare tot în Italia, la una dintre facilităţile doctorului său, Riccardo Ceccarelli. Acesta din urmă anticipează că va putea da un verdict asupra revenirii lui Kubica în Formula 1 cel mai devreme în luna august a acestui an.

No comments:

Post a Comment